Visst märks det på träningsdeltagandet att premiären närmar sig med stormsteg då BKV var hela 19 till antalet denna sena tisdagskväll. Men denna gång var det nog mer möjligheten att få vara med på en skivinspelning som drog. Jo, ni läste rätt! Hybrisgubbarna i Vismarå tycker det är självklart med en egen Vismarålåt och har man tillgång till en stjärnproducent som Evan så är inte steget långt till en riktig hitlåt. Visst var det några av soloartisterna som hade lite problem med verserna med reffrängen satt perfekt. Nu väntar en intensiv period för Evan i skålbostudion för att korrigera några av dom sämre sångarna innan han kommer med resultatet. Vi kommer naturligtvis hålla er informerad.

Så till matchen. Några var sämre än väntat och några tom. bättre än väntat. Thuresson låg bakom det mesta för det vinnande laget och killen har fortfarande inte förlorat. Gäller även Händel som gjort några gästspel och som denna dag tog plats i kassen med beröm godkänt. Ljungen och Gus fick samtidigt känna på hur det känns att vinna då dom aldrig tidigare lyckats med detta, grattis! En som annars frälste det vinnande laget var Vallin som kom en halvtimme sent. Vallin tog plats i det lag som låg under när en tredjedel av matchen var spelad och efter Vallins inträde vände matchen till hans fördel.

Nu tar Vismarå ett välförtjänt påskuppehåll på 10 dagar innan utomhussäsongen börjar, Torsdagen den 28:e kl 20:40 på konstgräs.