Vi genrepar mot topptippade seriekollegan Näsviken på Söndag kl 15. I och med matchen på Söndag så avslutas försäsongen och vi kan räkna ihop hela 5 matcher innan seriestart vilket är nytt klubbrekord.

Läget i truppen är som vanligt väldigt osäkert. Vi har fått in Patric Lindh från Delsbo i elfte timmen och det är väl kanske lite som att få en gris i säck. Det vi vet är att han är den bäste i brödraskaran Lindh och att han vann femman med Delsbo förra året men det säger ju i princip inget. Men i och med att han är regerande mästare i femman så ser vi honom lite som vad Ibrahim Ba var för Milan – en lyckoamulett.

Andra intressanta nyförvärv i truppen är Fredrik Bergström som hållit upp med fotboll i några år men som nu återupptagit den och gör sin bror Peter sällskap i Vismarå. En vinnarskalle som jobbar hårt och är fysisk. Vi kan också glädja oss med att vi fått in en ny målvakt i Fredrik Rexin som sett mycket spännande ut. En annan spelare som tyvärr kan komma att lämna oss den närmaste veckan är Evan som som är lite sugen på spel i Skarplycka.

Styrman hade vi hoppats kunnat bidra en hel del på planen men hans medverkan lyser fortsatt med sin frånvaro till följd av skadebekymmer. Glädjande finns han med och coachar och genomgår stenhård rehab. Vi har också en nytänd 45 åring i Risberg som satsar hårt ( eller hårdare än tidigare ) på årets säsong och med sig har han även den jämnårige Peter Larsson.

26 spelare har vi haft i match under försäsongen efter söndagens genrep och då har vi inte använt oss av Styrman, Östlund, Ehrenbrad, Skjärvold, Nordin, Lampert mfl ännu. Nu låter det kanske som vi har ett överflöd av fotbollsspelare men då skall kanske tilläggas att endast 6 stycken kunde tänka sig delta på veckans enda träning.

På Söndag saknas några nyckelspelare som vilas till seriepremiären men vi har ändå följande trupp: Johannes, Rexin, Frege, Aso, Myggen, Sundin, Risberg, Vallin, Olofsson, Bergström, Lindh, Mattsson, Meho, Jensa och förhoppningsvis några fler