På Torsdag kväll gästas vi av Färila IF som besökt oss två gånger tidigare och båda matcherna har vi segrat i. Färila inledde med att besegra Långhed med 2-1 på bortaplan och senast tog man en pinne hemma mot Näsviken. Motståndet borde inte vara helt bekväma med underlaget då man har en bit i Färila till närmsta konstgräsplan.

Vismarå har målvaktsbekymmer då Rexin skadade sig senast och Johannes jobbar. Men vi har letat fram en panter i målet i form av Mikael Mähler som därmed gör debut och blir vår tionde målvakt vi använder i seriespel. Mattsson är åter från skada liksom Vallin. Ryktet säger att den gamla målsprutan Mikael Nordin ämnar göra comeback i helgen efter snart 2 år i dvala. Vi snackar alltså om gubben som har det bästa målsnittet i klubbens historia och står på 16 mål totalt. Återigen en bred trupp vilket vi aldrig varit bortskämda med vilket kommer att bli en framgångsfaktor i år om vi håller i.

Trupen: Mähler, Eliasson, Brolin, Myggen, Aso, Eckas, Vallin, Mattsson, Lindh, Frege, Styrman, Nordin, Hök, Risberg, Jensa, Olofsson, Bergström

 

Tidigare hemmamöten:

2012 Vismarå – Färila 6 – 1 ( Evan 2, Lampert, Sonerud, Östlund, Elsert )

2013 Vismarå – Färila 3-2 ( Sonerud, Johan Eriksson, Evan )
AVSPARK: 19:30 på Glysis