På Torsdag väntar årets första match på gräs och även första bortamatchen för året då vi åker till Hög. Vi har en seger och en förlust på Kungsvallen historiskt. Hög har inlett serien tungt med noll poäng och 0-13 på tre matcher.

Vismarå vaskar om rejält i truppen då hela 8 spelarare utgår från senaste segern mot Färila. In kommer istället Näsman, Lärka, Johannes, Ehrenbrand och Johansson. Bland dessa kan man notera att fjolårets guldbollenvinnare, Nesse, gör säsongspremiär i seriesammanhang liksom seriens starkaste spelare Ehrenbrand vilket är glädjande. Vi har all press på oss då det är en match vi bara ska vinna. Omgång 4 är av tradition en stark omgång för Vismarå då man endast gett bort 2 poäng denna omgång. Efter att ha haft full trupp i säsongens inledande matcher så är vi nu tillbaka till det normala då det handlar om att jaga ihop folk så vi kan starta med 11 man. Kort vila och fortsatt jakt på spelare väntar efter matchen då Gnarp besöker oss redan under Söndagen hemma på konstgräset.

Truppen: Johannes, Myggen, Eliasson, Ecka, Mattsson, Olofsson, Johansson, Bergström, Aso, Nesse, Jensa, Lärka, Ehrenbrand, Styrman och ev Hök

Avspark 15:00, Kungsvallen

Se matchen LIVE!

hög