På Lördag åker vi till Kilafors för ett toppmöte i 5:an.Vi mötte Kilafors senast 2012 då vi lyckades vinna med 2-1 i den sista omgången på Knöttas i den för oss helt betydelselösa matchen som samtidigt innebar att Kilafors ramlade ur 5:a det året. Nu är man nykomling i årets 5:a och har fått en bra start då man fått in några nya spelare med lite kvalité och är endast en poäng bakom Vismarå. Denna dag blir det även premiär för hemmalaget på nya Knöttas konstgräs vilket ju blir extra kul.

Vismarå har skador på Vallin, Ecka, Styrman, Johansson och Rexin samt ytterligare 11 spelare borta på roligare saker. Nyförvärvet från Forsa, Emil Larsson, är spelklar och väntas göra debut liksom Peter Larsson. Efter att dessa två entrat planen i seriespel så har vi hittills använt 32 spelare på de inledande 6 matcherna. Tillbaka i truppen är även Sonerud, Lindh, Eliasson och Meho. Efter 3 enklare matcher gäller det nu för de ljusblå att tagga till och steppa upp på tå om man vill behålla serieledningen. Vi åker till Kilafors coachlösa då en av nackdelarna med att ha ideellt arbetande tränare är att en bortamatch mot Kilafors såklart inte blir högsta prioritet om man dessutom inte kan spela själv. Men då Vismarå är likt en självspelande piano så ska det nog gå vägen. Men på sikt hoppas vi såklart att samtliga i Vismarå är välavlönade proffs så vi inte behöver jaga spelare till matcher lika hårt i framtiden.

Vismarås inledning på säsongen 2015 är den bästa någonsin efter 5 omgångar, ja t.o.m bättre än guldåret 2011 då man också hade 13 poäng efter 5 omgångar i div. 6 men då med sämre målskillnad. Vid en seger på Lördag har Vismarå även mer poäng än 2011. Noterbart är att Vismarå är det lag i serien som hittills dragit på sig minst varningar ( 4 st ). Mest varningar har inte helt otippat Tallåsen då dom har 10 fler än oss.

Prel. trupp: Johannes, Lindh, Myggen, Lärka, Hedman, Mattsson, Bergström, Aso, Risberg, Olofsson, Eliasson, Sonerud, Emil, ev Peter och Meho

Avspark: 12:00

Samling: Oilquick 10:00