Det blev en härlig Lördag för BKV på Knöttas nya konstgräs. Vi hade vissa problem att jaga ihop ett lag men tillslut lyckade vi skrämma dessa till spel:

image

Hemmalaget Kilafors och gästande Vismarå bytte målchanser med varandra i under första halvlek och hemmalaget blev först med att göra sitt första historiska mål på sin nya fina konstgräsplan. Minuterna innan paus lyckades Olofsson bryta sig fram och kvittera till 1-1.

Efter paus kommer Emil Larsson in och debuterar. Vi gör omedelbart 2-1 efter ett perfekt inlägg från Mattsson som Olofsson nickar i mål. Sen är det rejält grinigt i hemmalaget. Kändes inte som en div-5 match när man hör utskällningarna spelarna emellan i Kilafors. Nått vi kanske borde anamma i BKV för att komma till rätta med felpassningarna, eller så inte. Utskällningarna lönar sig dock inte och vi kan inkassera 4:e raka segern och en historisk inledning av säsongen 2015.
Vem ska man då hylla? En dag som denna är det såklart en fantastisk laginsats där Eliasson och Hedman är helt okej. Försvararna Lärka ( 41 år ) och Risberg ( 45 år ) måste nämnas som under 90 minuter motar motståndarna gång på gång.
Det går bra nu!
image