Rejält blåsigt var det på Måndagskvällen när Landafors för första gången besökte Vismarå. En svängig match blev det som inte avgjordes helt förrän sista sparken var genomförd.

Vi fick en tuff start då Ehrenbrand haltade av redan på uppvärmningen och Vallin efter 10 minuter. Pata Hedman anlände till arenan efter 30 spelade och fick hoppa in nästan omedelbart. Vi har ett jätteläge att få 1-0 redan i första minuten samtidigt som Johannes gör en jätteräddning minuten efter. 0-0 är det i paus vilket kanske speglade matchbilden i den svårspelade motvinden. I öppningen av andra är det Sonerud som lugnt och sansat smeker in ledningsmålet och sitt första mål för året till 1-0. Med timmen spelad får Landafors en frispark som dunkad in till 1-1 och därefter rycker vi upp oss och tillslut får vi utdelning genom Bergström som gör sitt 9:e för säsongen efter framspelning av Lindh. Vi saknar inte chanser att punktera men Landafors hotar oss med omställningar. I matchens sista spark får Bergström chansen på frispark och gör sitt 10:e mål på 7 matcher, det är bra.

Ingen topprestation av oss men starkt att fortsätta segertåget och åter igen visa att det är på slutet av matcherna vi är som bäst. Sonerud gör en stabil match och visar att han orkar bra under sina 75 minuter. Johannes gör åter igen en bra insats i målet. Målsprutan Bergström skall såklart också hyllas liksom Pata Hedman som är på tok för stabil. Emil Larsson gör för första gången 90 och visar på köpstyrka.

Nu väntar en seriefinal på Söndag i Långhed och chans till ett rejält ryck i toppen. Den chansen ska vi ta så kan vi köra med bilagan resten av vårsäsongen.

Laget:

Johannes

Brolin Eliasson Lärka Frege

Emil Myggen Lindh Mattsson

Engström Vallin

avb: Sonerud ( in 13 ) Hedman ( in 33 ) Aso ( in 46 ) Styrman ( in 60 ) T.Larsson ( in 65 ) Ehrenbrand ( skadad )