Vi ska för första gången i klubbens historia åka till Långhed för att spela fotboll. En vanlig fråga som dyker upp när Långhed nämns är såklart, -var ligger det? Det är vår längsta resa i år på ca. 13 mil och ligger väl i närheten av Alfta om nu nån ens känner till det stället. Långhed har inlett säsongen sensationellt bra även om man kanske har lite tuffare matcher kvar i spelprogrammet fram till sommarvilan. Vi förväntar oss inte ett bollskickligt motstånd som kommer äga boll och rulla ut oss utan vi tror att det här snarare är ett hårt arbetande lag där vi ska vara tillräckligt bollskickliga för att vända hem med 3 poäng trots att våra bollskickliga spelare är hemma.

Vi tappar Vallin, Ehrenbrand, Hedman, Eliasson, Mattsson, T.Larsson från vår senaste match. Istället är kanske Rexin och Risberg tillbaka från skador. Vi har fem raka segrar och Långhed måste ta poäng för att inte göra glappet till Vismarå ointagligt. Långhed behöver samtidigt vinna med 3 mål för att kunna överta serieledningen från Vismarå. Vi hoppas kunna åka med minst två avbytare till Långhed. Två avbytare hade vi nyttjat efter 5 minuter senast mot Landafors så det kan bli en tuff uppgift på Söndag men med det flow vi nu är inne i så känns det som att inget kan stoppa oss.

 

Truppen: Johannes, Rexin, Lärka, Frege, Styrman, Brolin, Aso, Myggen, Emil, Olofsson, Lindh, Bergström, Sonerud, Risberg

Avspark: 17:00

Avfärd: 14:30 från Oilquick