På Fredag åker vi till Hoppskogen i Gnarp med hopp om 3 poäng. Senast vi var där var 2011 och kunde då vända hem med en 8-0 seger efter 6 mål av Mikael Nordin som är ett rekord som står sig än idag. Gnarp har dock visat under året att man kan välta serieledande Trönö så vi får vara på vår vakt.

Vi genomförde en träning i veckan vilket var den andra i augusti. Det innebär att vi nu har fördubblat träningsmängden mot augusti förra året. 14 personer var på plats och en ny i Pelle Resander som blev vår 62:a som varit aktiv under året och den 111:e sett över snart 5 år. 39 spelare har vi haft i tävlingsmatch under året. Av dessa 39 så saknas 23 ( 2 med skador ) till matchen mot Gnarp men vi har ändå några intressanta namn till start. Vi får hoppas att fokusen inte är inställd på Lördagens begivenheter då den årliga femkampen går av stapeln med tillkommande trevligheter.

Truppen: Olofsson, Styrman, Brolin, Lindh, Hedman, Aso, Ecka, Mattsson, Meho, Sonerud, Risberg, Bergström, Emil, Höken, Lärka och kanske en nygift Nordin

Gnarp meddelar 4 timmar innan vår avresa att man inte får ihop lag…