Vi besökte Gnarp under onsdagskvällen och vände hem med en 9-0 seger. Det var spel mot ett mål  ett resultat som Gnarp ska vara nöjda med sett till spelövertaget för Vismarå.

Men den här matchen handlande mer om Myggen som gjorde sin 100:e match för Vismarå. Då ska man ha med sig att klubben sedan uppstarten spelat 111 tävlingsmatcher. Det är såklart imponerande av Myggen som snart är 38 år. Myggen lär ju vara ensam om att ha spelat mest matcher för 2 klubbar i Hälsingland då han också lär ha flest matcher för Strand ( iaf i modern tid ). Man kan ju leka med tanken att Vismarå skulle plocka bort en gubbe från de 100 matcher Myggen spelat, ja då skulle vi nog inte mäktat med 5 år.

En annan rolig händelse var att Toni gjorde comeback efter ca 1,5 år i vila. Den lilla Toni kunde fortfarande och levererade en läcker assist under sitt 35 minuters långa inhopp.

1-0 Ecka
2-0 Bergström
3-0 Bergström
4-0 Östlund
5-0 Brolin
6-0 Mattsson
7-0 Östlund
8-0 Mattsson
9-0 Bergström

Vi noterar att Bergström gör ett allvarligt ryck i skytteligan då han nu gjort hela 23 mål på 14 matcher.

KD stänker in 2 kassar och visar på stigande form. Samtidigt var Pata Sundin tillbaka i Gnarp där han gjorde sina första kapningar i ungdomsåren.

På Söndag åker vi till Landafors och hoppas på 4:e raka nollan bakåt då med Johannes i kassen som fortfarande har idel segrar i år.

 

image image