Vi åker för första gången till Landafors för match på Söndag. Landafors har en nedåtgående formkurva och ser i dagsläget ut att få kvala sig kvar i femman. Det betyder såklart att vi är skyhöga favoriter till segern men Landafors har slagit lag som Näsviken och Enånger på hemmaplan i år så dom ska inte underskattas. Samtidigt hade vi bara ett 1-1 resultat fram till den 69:e matchminuten senast det begav sig på hemmaplan men vann med 3-1.

Är ju av förklarliga skäl inte så attraktivt att åka till Landafors på en Söndag vilket gör att vi saknar 23 spelare i Rexin, Vallin, Mattsson, Sillen, Aso, Mats, Micke E, Höken, Hök, Meho, Sundin, Sonerud, Hebbe, Skjärvold, Nordin, Jensa, T.Larsson, P.Larsson, Johansson, Mähler, Nesse, Ehrenbrand och Toni. Ingen av dom är skadad, men dom har viktigare uppdrag att utföra helt enkelt. Istället är unge Elias Edenstål tillbaka i truppen liksom pappan Risberg. En vinst skulle betyda mycket då vi sedan har 3 av 4 matcher på hemmaplan kvar att spela.

 

Perl trupp: Johannes, Bergström, Frege, Risberg, Elias, Emil, Ecka, Myggen, Styrman, Hedman, Lärka, Brolin, Joi, Olofsson och ev. Östlund.

 

Avspark: 16:00

Avresa 14:oo, OilQuick

 

Återstående matcher:

Landafors ( b )

Långhed ( h )

Näsviken ( b )

Bergsjö ( h )

Trönö ( h )