Vi hade match i Näsviken i Lördags där motståndet kom med 6 raka segrar i ryggen. Vi lyckades bryta segersviten med ett 3-3 resultat som dock borde ha varit en seger. Men vi behövde just en poäng för att kunna avgöra serien på egen hand inför de 2 avslutande hemmamatcherna så det var okej.

Johannes i kassen assisterade till 1-0 för Niken. Vi gjorde 1-1 på en vacker frispark av Mattsson och Olofsson gjorde strax därpå 2-1. Sen tvingades Olof utgå med skada efter ett överfall från en Näsvikenspelare som därmed också tvingades utgå då han fick syna det röda. Niken gör trots det 2-2 innan paus.

I andra gör Vallin 3-2 och vi har flera chanser att punktera men Niken får in 3-3 innan slutsignalen.

Kul att se Jimmy Henriksson på en fotbollsplan igen efter 10 års frånvaro. Han fick hela 60 min trots noll träningar i kroppen men såg trots allt stark ut. Risberg kom in med halvtimmen kvar och jämfördes med Fredrik Ljungberg då 45-årige Risberg gång på gång slet sig loss på vänsterkanten där Näsvikenspelarna inte hängde med.

image

Nu laddar vi för en viktig match på Lördag på Glysis mot Bergsjö där en seger i princip innebär att vi är ”välkommen” till div 4 igen.