Vi närmar oss slutet av 2016 och kan summera ett väldigt aktivt slut på året med Vismaråmått mätt. Hela 17 träningar har avverkats sedan den 17 oktober och uppslutningen har varit god då vi snittat närmare 14 spelare. Roligast är att 42 olika spelare närvarat vid något tillfälle sedan uppstarten.

Nyheterna i truppen är att Glenn Sjögren anslutit från Iggesunds IK och Patrik Lindh återvänder till oss efter ett höstsejour i Delsbo IF. I Glenn får vi en spelare som gärna tränar och med god fysik som kan användas över hela banan. I Lindh får vi en kille som skjuter så fort han får bollen oavsett var han befinner sig på planen. I övrigt en intakt trupp där dessutom spelare som tex. Andreas Näsman och Örjan Dahlqvist setts i träning. Kan det vara aktuellt med en comeback för någon av dessa?

Vi har valt att avstå DM under 2016 då det blir för många matcher för vår ålderstigna trupp. En trolig finalplats skulle ha inneburit 7 matcher innan serien börjat och lägg därtill 3 träningsmatcher i April så har en hel vårsäsong spelats innan vårsäsongen ens börjat.

Närmast väntar Intersport cup 16-17 januari. Vi går in i cupen med goda erfarenheter då vi nått slutspel 4 gånger på 5 försök. Vi ställs detta år mot Sund ( div 4 ), Bollnäs ( div.3 ) och Strand 2 ( div.5 ). Med tanke på att vi nådde ett oavgjort resultat mot Bollnäs förra året trots en missad bonusstraff och att Bollnäs nu saknar storstjärnan Dido så får vi även detta år ta på oss favoritskapet i gruppen. Det bästa vore dock att bli 2:a gruppen för att slipp stöta på HuFF så tidigt som i semifinalen.

Tittar vi fram mot årets div 4 serie så kan vi konstatera att ovanligt få lag är med och tävlar detta år då hela 4 lag deltar som farmalag. Detta innebär att det skulle kunna räcka med att bli 6:a i stundande div.4 för att få kvala till div.3. Trönö får gälla som favoriter och Norrala ser vi som en outsider till att knipa en kvalplats bakom direktuppflyttade BK Vismarå.

Vi önskar er ett gott nytt fotbollsår!