Forsas b-lag tappade oväntat serieledning i den senaste omgången då man åkte till Korskrogen och fick vända hem med en 1-6 förlust. Detta var glädjande för Vismarå som nu kan spela för oavgjort på fredag för att gå till sommarvila som serieledare.

Konkurrensen hårdar om platserna i den eftertraktade Vismaråstartelvan och oron växer för att ev. bli den som måste fylla på vatten och ta hand om linjeflaggan. Coach Sonerud har en tuff period just nu då det är populärare än på länge att vara med i matcherna nu när man kan titulera sig serieledare på stan.

Patrik Hedman är åter aktuell för spel medan David Swing är lite osäker men gör ev blixtcomeback efter den ”fruktansvärda” skada han ådrog sig i förra matchen. Å andra sidan finns risk att Swingen kommer spela för Forsas räkning då han tillhörde motståndarna så sent som för 2 månader sedan och tränar också fortfarande flitigt med Forsa. Man ser väl ogärna Swingen i eget straffområde på fredag om man säger så. En annan med Forsakänslor eller iaf Trogstakänslor är Lasse Grana som varit borta från spel en tid men väntas nu åter. Förmodligen kommer dock ett klassiskt Lasse Grana återbud timmarna innan avspark som vanligt. Höken saknar också sitt Forsa eller iaf möjligheten att ha någon att röka med under halvtidspausen vilket f.ö inte tolereras i Vismarå. Många spelare kommer säkerligen att hålla igen då det väntar viktigare matcher för många under Lördagen i Hudik beach cup på Maln.

 Spelar laget som senast blir det troligen vinst med 7-0 men spelar laget som mot Tallåsen blir garanterat resultatet det omvända. Matchutgången är vidöppen med andra ord.

 Truppen: Sillen, Thure, Pata, Brolla, Nesse, Myggen, Höken, Tony, Jacobsson, Valla, Joey, Cille, Swingen, Pontus ”Evan” Hagberg, Settlin, Grana

Avspark: Fredag 19:00 på platsgräset

Samling: prel. 18:00 på plats