The Wallgrens gjorde det igen när Trönö tog alla 3 poängen i Trönö under Fredagen. Den ena brorsan ( Stefan ) stod och slog 70-meters bollar på läppen ut till sina kantspelare från sin mittbacksposition. Den andra, Christer, som ser ut som en Östtysk styrkelyftare i kroppen men är ändå lika kvick som en jamaikansk sprinter, gör två mål och ligger bakom det mesta. Han har en fysik som bryter mot alla lagar.

Även om linjedomaren måste haft en fluga i ögat vid 2-0 målet så hade underläget nog ändå kunnat vara 3-0 i paus då vi gör vår sämsta halvlek för året. Förvisso en svårspelad plan men då måste man ta kampen vilket vi inte gjorde. Vi rycker upp oss i andra men kanske främst för att Trönö blir trött. Ecka utgick tidigt med skada och även Olofsson tidigt i andra. Vi har iaf bud på mål i andra där vi får bevittna en vansinnesräddning av Petter Lönngren och nån ramträff av Styrman.

Vi tar med oss att vi kör på till slutsignalen ljuder även om det kändes som den här matchen var över redan efter 35 minuter. Nu måste vi glömma detta och gå vidare då det väntar en nyckelmatch på Lördag hemma mot Ilsbo.

Laget

Johannes

Emil Hedman Olle Aso

KD Glenn Ecka Myggen Matson

Olofsson

avb: Meho, Frege, Styrman