Nu när seriesegern är klar börjar Vismaråspelarna att prioritera annat, så som golf ( Sonerud ), dop ( 2 st ) och semester (7 st ). Trots det har man vaskat fram hela 14 spelare till Söndagens match mot Nors AIK. Senaste mötet genererade ett målrekord för Vismarå  och frågan är om man kan bräcka detta rekord på Söndag eller iaf få tillfälle att ännu en gång fira seriesegern. Nordin ryktas resa från Stockholm till Hudik men ej för att spela fotboll. Detta kan tyckas konstigt då det lär vara en motståndare som är anpassad för honom.

Nors AIK hade i sin senaste match 2 röda kort varav en grov utvisning. Det gäller således att spelarna håller sig undan i närkamperna för att undvika skador då det väntar tre matcher på 8 dagar framgent.

Matchens uttagningsansvarige har uppgett att han ser matchen som ett unikt bra tillfälle till att ge spelare chansen på nya positioner.

Med tanke på semestertider så skall ej kiosk, speaker och matchprogram förväntas. Däremot utlovas mål, matchrapport och twitter!

Truppen: Ludde, Sillen, Jensa, Cille, Valla, Evan, Martens, Thure, Nesse, Höken, Tony, Jacobsson, Grana, Myggen

Plats: Vismaråplastet

Avspark: 13:00

Samling: I Vismarå, i skaplig tid innan match