Vi lyxade till det med en bussresa till Edsbyn under Tisdagen för möte mot ett lag som hade skrapat ihop 4 poäng mer än oss så lång i år. Vi saknade stjärnor som Ecka, Lindh och Brolin men lyckades trots det skrapa ihop hela 17 spelare och däribland en ung debutant i Jon Pettersson, 28 år.

Laget

Rexin

Glenn Micke Pata Styrman

Mats Myggen Joi

Mattsson Bergström Östlund

avb: Olofsson ( in 46 ), Emil (ej spelbar ), Jon ( in 30 ) , Sonerud ( in 50 ), Meho (in 75 ), Olle ( in 25 )

Edsbyn äger väl 75% av bollinnehavet i första halvlek men de få riktiga farligheterna räddar Pata med några avgörande brytningar och Rexin räddade nått friläge. Vi gör ett riktigt fint mål efter dryga kvarten då Mats spelar ut bollen till Mattsson som skickar in ett perfekt inlägg till Bergström som nickar in oförtjänta 1-0 i vårat första riktiga anfall. Edsbyn får in en kvittering innan paus.

Edsbyn får ledningen i andra men åter igen kommer vi igen och Mattsson skickar in en bra hörna som målvakten tappar till Micke Eliasson som sätter 2-2 målet med 2 minuter kvar att spela. Har tappat räkningen på hur många mål Mattsson nu legat bakom i år. Fantastiskt att man kan ligga bakom så mycket utan att behöva springa en meter planen.

Det var tur vi hade en stor bänk även denna kväll då hela 5 spelare fick kliva av till följd av skador. Värst drabbades Meho som pajade ett nyckelben, vi lider såklart med honom. Mest anmärkningsvärt var att Sonerud gick mållös från matchen. Pata utsågs till matchens lirare med sitt fina försvarsarbete.

En fajt kvar innan sommaruppehållet och vi har trots det dåliga tabelläget inte gett upp förväntningarna om serieseger ännu. Men då krävs nog seger i Ljusne på Tisdag.

Se målen från matchen: https://play.staylive.se/vismara/watch/1560/