Det blev respass ur DM mot unga Bollnäs i kvartsfinalen. Inte mycket att snacka om då vi mötte ett bättre lag för dagen. 

Laget:

Håkan

Jonne Nesse Pata Jensa

Höken Brolla Myggen Toni

Olof Joey

Avb: Meho ( in 46 ) Melker ( in 65 )

Vi spelar extremt defensivt i första halvlek och det känns som vi kan hålla nollan halvleken ut mycket tack vare Håkans storspel i kassen. I den 35:e minuten spräcks dock  nollan då Vismarå inte får undan bollen i eget straffområde trots flertalet försök. Vi har en bra kvitteringschans till 1-1 men Olof skjuter utanför.  I den 45:e minuten gör Bollnäs 2-0 genom ett klassmål på halvvolley i det bortre krysset. Halvtidspaus och Brolla plockar fram en pizza för att ge grabbarna energi till andra halvlek. Toni kliver av och Meho kommer in som anfallare medan Joey kliver ned på mittfältet. Vi är bättre offensivt i den andra halvleken och trots att vi släpper in ytterligare två mål så fortsätter vi kriga för att få en reducering. Melker gör debut i Vismaråtröjan och kommer in som vänsterback i den andra halvleken. Jag tror ,i och med Melkers debut, att det var spelare nr 40 som representerat BK Vismarå i match. Matchens gigant var domaren Robert Johansson från Arbrå som spred ett lugn på planen och hade grym känsla i sina beslut. Roligt att se att det finns en framtid i Hälsinglands domarkår.

Det var första gången i klubbens historia som vi inte gör mål i en match, detta får matchens anfallare ta på sig. 2 raka matcher utan seger har heller aldrig inträffat i klubbens historia så nu är det verkligen kris i BK Vismarå. Det troliga är att vi kommer att förstärka med 2 spelare i varje lagdel under sommarfönstret för att få rätsida på problemen.

Nu väntar match mot Strands farmalag på Söndag kl 11:00 och det är en minst sagt en decimerad Vismaråtrupp som ställs på banan. Detta till följd av Elitloppet, avstängningar ( Höken ) och andra intressen. I skrivande stund bearbetar vi ytterligare 10-12 spelare och hoppas att någon säger ja. Roligt dock att vi får in ännu en debutant i Johan Lindqvist om nu ryktet stämmer.

Truppen: Håkan, Jacobsson, Nesse, Brolla, Grana, Myggen, Joey, Sonerud, Olof, Lindqvist och en skadad Toni.

Avspark: 11:00

Samling: prel 09:45 på Oilquick om Henke är hemma då