Efter förra matchens pusslande med att få ihop lag ser det betydligt bättre ut inför mötet med Näsviken på Fredag. Dock saknas bl.a den flyfotade Brolla som springer maraton och den f.d superstjärnan Höken pga utlandsvistelse. Totalt saknas 14 spelare av dem som spelat med oss detta år. Vismarå har haft det svårt på bortaplan hittills och har endast fått med sig en poäng hem på två försök. Även fjolårets vårsäsong hade man det lite svårt på bortaplan troligen beror det på att man tränat så pass mycket på konstgräs. Näsviken har fått en tuff inledning men har också ställts mot de bättre lagen i serien inledningsvis. Som vanligt ställs vi mot ett ungt, spelskickligt och löpande lag vilket betyder att det blir träningsvärk även på Lördag.

Intresset för träning tycks ha ökat då Onsdagens träning lockade hela 17 spelare. Vi har redan använt  30 olika spelare i match denna säsong men har en bit kvar till fjolårets 35. Då vi har en handfull potentiella nyförvärv på ingång bör nog siffran 35 snart vara passerad. Kul att så många vill vara med! På Onsdagens träning dök det upp ännu en ny spelare vid namn David som såg vass ut. 

Vi går in i den sista intensiva perioden under vårsäsongen då vi förutom matchen på Fredag även spelar på Onsdag hemma mot Edsbyn2 och därefter Söndag mot storsatsande Iggesunds IK. Vid 2 raka segrar innan matchen mot Iggesund så kan det bli en riktig seriefinal där Vismarå kommer att toppa med allt som går inom europas gränser. Men först ska vi ställa ut skorna på Tunet och åka hem med årets första bortatrea.

Truppen: Sillen, Håkan, Jacobsson, Nesse, Pata, Grana, Jensa, Meho, Lärka, Myggen, Olof, Joey, Sonerud, Evan, Valla, Settlin

Samling: Oilquick 17:30

Avspark: 19:00