På Fredag kväll avslutas vårsäsongen med ett toppmöte hemma mot Hällbo IF. Hällbo är farmalag till Bollnäs och liksom Vismarå nykomling i årets div 5. Vinnaren i mötet kan som sämst tittulera sig tebelltrea under sommaruppehållet.

Vi kommer till match med ännu en träningsfri vecka i ryggen vilket borgar för pigga ben. Vissa spelare vilas då det väntar Hudik beach cup under Lördagen vilket är betydligt viktigare än div. 5 fotboll. Vi hoppas och tror att 9 spelare är fullt tillräckligt för att besegra Hällbo då vi i skrivande stund inte har tillgång till fler. Men känner jag de värvningsansvariga rätt så står vi där på Fredag med en tillräckligt slagkraftig trupp.

Norrda är åter i spel som dock var en besvikelse senast då han för första gången gick mållös i Vismaråtröjan. Höken kan bara bli bättre och kan han komma upp i 50% av fjolårsformen så lovar det gott.

Hur det än går på Fredag kan man väl ända sammanfatta vårsäsongen som katastrofal då vi redan förlorat 3 matcher vilket naturligtvis inte är något som tollereras från ledning, sponsorer, supporters, familjer och medspelare. Kanske tränade vi lite för hårt i början av säsongen vilket medförde att spelarna blev nedtränade. Eller var det helt enkelt underskattning? Tack och lov är övriga lag minst lika dåliga vilket gör att vi oavsett utgången på Fredag max har 4 poäng upp till strecket vid höstsäsongens start. Vill minnas att vi vann 10 av 11 matcher förra hösten och nått liknande i år borde innebära att ännu en champangekork kan smälla av.

Truppen: Martens, Norrda, Joey, Jacobsson, Grana, Myggen, Sonerud, Höken, Lärka

Avspark: 19:00

Samling: senast 17:45 ( ta med 300 kr )