Äntligen gör Div 5 Hälsingland omstart för höstsäsongen och Vismarå är i allra högsta grad med i racet efter halvtidsvilan. Det är jämt i toppen och en förlust borta mot toppkollegan Hällbo på Fredag kan bli förödande. Hällbo är seriens starkaste hemmalag med idel segrar på hemmagräs. Det innebär att det troligtvis inte räcker med att bara ställa ut skorna denna gång. Vi har genomfört en träning innan matchen och alla i laget verkar vara i topptrim. Känns som samtliga har följt det individuella träningsprogrammet för Juli månad.
Som vanligt har vi fått mängder av förfrågningar från spelare som vill lämna sina nuvarande klubbar för spel i Vismarå men dessvärre har meritlistan haft brister eller som oftast har det brustit på social förmågor hos dessa spelare. I vissa fall har också nån Vismaråspelare nyttjat sin vetorätt vid spelarrekrytering.
Fullt fokus på derbytabellen annars inför hösten där vi sladdar på en 4:e plats men har endast en poäng upp till toppen. 9 derbypoäng under hösten borde räcka för ännu en titel.
Nytt för fredagens match är att resan mot Hällbo sker med konferensbuss. Detta finansierar vi genom att ställa in resten av årets träningar.

Vårsäsongen kan annars sammanfattas med 8 träningar och 15 matcher varav en träningsmatch. Noterbart är att laget genomförde 1 träning under juni månad och hela 6 matcher medan man i Maj gjorde 3 träningar och 7 matcher och i April 3 träningar och 2 matcher. Imponerande är att Myggen gjort 1 träning och 15 matcher på denna tid och Nesse har gjort 14 matcher men har ingen träning på kontot. Mer märkligt är kanske att Swingen gjort mest träningar av alla men deltagit i minst antal matcher.

Evan avser göra comeback och med sig har han en nyinspelad Vismarålåt som lär bli en sensommarplåga. Detta är den 6:e inspelade Vismarålåten. Tack Evan för allt ditt slit i studion!

Truppen: Sillen, Håkan, Joey,Evan, Olof, Jacobsson, Myggen, Nesse, Lärka, Sonerud, Jensa, Brolla, Martens, Grana, Valla

Samling 16:30 OilQuick

Kostnad spelare: 100 Kr

Kostnad övriga medlemmar: Gratis

Piké på, Vismarå!