Vi går mot ett nytt år och vi bör väl försöka summera fotbollsåret 2012. Vi genomförde 13 träningar utomhus och 26 matcher ( varav en träningsmatch ). Vi hann även med 14 inomhuspass fram till April månad. Vi nådde återigen kvartsfinal i Glysis cup och blev även finalister i Gnarpsviljan cup. Vi nådde kvartsfinal i DM efter att bl.a ha slagit ut regerande mästarna Edsbyn. Vi landade på 6:e plats i Div. 5 som nykomling.  31 olika spelare har deltagit i match under 2012 och sedan starten i Oktober 2010 har hela 72 olika personer deltagit i en träning eller match hos BK Vismarå. Därutöver har vi haft ca 30 olika barn i aktivitet hos Vismarängerna.

Det mest fantastiska under säsongen har nog ändå varit gemenskapen vid sidan av fotbollsplanen. Många trevliga tillställningar har vi fått uppleva tillsammans och många olika sätt att umgås på har vi haft. Laget fylls hela tiden på med nya förmågor och resurser och avtrappningen är liten. Kommande år blir vi lite äldre, planhyrorna blir lite dyrare och framförallt hoppas vi att 2013 ska bli lite bättre för BK Vismarå.

Planeringen för 2013 är redan igång. Vi kommer att delta i tidigare nämnda Glysis cup som nu flyttar in i nya Iggesundshallen under sista helgen i januari. Vi har spikat utomhuspremiär, likt i fjol, mot Strands IF 3:e helgen i Mars och DM mot Ljusdal helgen efter. Vi undersöker också möjligheterna för ett träningsläger i Kroatien på hög höjd sista helgen i April . Allt för att toppa formen inför det klassiska svåra andraåret i Div. 5. Nykomlingar i Div. 5 blir Marma/Mohed och Strömsbruk från Div 6 samt Bergvik och Arbrå från Div 4. Det innebär glädjande 3 lag som Vismarå aldrig tidigare besökt.

BK Vismarå ber att få tacka alla inblandade för insatserna under 2012 och önskar alla medlemmar, sammarbetspartners och läsare en riktigt god jul och ett gott nytt år!