Säsongen 2013 kommer vi att vara med i något som heter Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag. Det är ungefär som Aftonbladets koncept Drömelvan, men med lokal prägel. I stället för att köpa 11 spelare från Allsvenskan, väljer kunden 5 spelare från BK Vismarå. Ingen drömelva alltså, utan en guldfemma.

Spelarna i A-laget får poäng efter sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en fotbollsresa till England, värde 4 000 kr. Ytterligare priser i tävlingen kommer att tillkomma och naturligtvis erbjuds vinnaren att coacha BK Vismarå i en valfri match under 2014.

I mitten av februari kommer det gå att köpa sin guldfemma och då kommer vi i föreningen också att marknadsföra detta med hjälp av tryckta säljblad. Det går att handla både via nätet och kontant. Vi ser helst att ni betalar kontant till någon av våra spelare. En guldfemma kostar mellan 50 kr och 280 kr beroende på vilka spelare man köper.

Du kan läsa mer om Guldfemman, poängsystemet, spelarna, m.m. på följande länk: www.guldfemman.se/bk-vismara