Hälsinglands just nu kanske matchflitigaste lag har genomfört ännu en krampaktig internmatch. Många hade tagit till sig av kritiken för sena ankomster och matchen kunde komma igång i godkänd tid. Eller var det möjligheten att få lira med Sonerud som gjorde att det var så många morgonpigga herrar. Lasse G gjorde dock det han kunde för att inte komma i hans lag.

Oranga västar bars av Sonerud, Martens, Nordin, Settlin, Nesse, Jacobsson och supporter nr. 1. Dom tog sig an Joey, Juggen, Cille, Lasse, Höken, Mygg och UT.

Orange gjorde det bra som vände underläge i båda matcherna och lyckades på något vis stå som slusegrare med 6-4 och 5-3.

Noterbart:

* Nordin är tillbaka där han hör hemma, på fotbllsplanen i Hudiksvall! Och visst såg pianot på ryggen han brukade bära aningen lättare ut. Lär ha utlovat egen träning på hemmaorten för att komma i toppform till Glysis och sätta sina ord i handling ( – En av Sveriges 3 bästa….)

* Settlin meddelade sen ankomst via sms, repekt!

* Väcktes av Sillens sms kl 03 om hämtning. Stod och väntade jag….

* Joey gjorde en målvaktstavla som gör Sillens alla insläppta mål att framstå som otagbara.

* Jacobsson ser het ut med 3 vinster av 3 möjliga

* Toni uteblev då han naturligtvis skadat sitt knä igen. Sägs att det kommit till vid en hockeybockey match?! Kan bara stå i mål i fotboll men hockeybockey går tydligen bra. Hoppas det inte är allt för allvarligt, annars har vi kanske en tränarkandidat där.

* Juggen var sig lik!

* Man lider ju med Myggen, verkligen.

* Notera ni att ett lag roterade på målvaktsposten medan ett lag vägrade att ställa tex. Martens i mål. Jacobsson var i trans i kassen.

* Från ungdomsakademins träning i hallen intill som leddes av 2 spelarfruar kan noteras att 4 spelare deltog varv endast min dotter är något att bygga vidare på då övriga har generna emot sig, tur att det finns innebandy ändå.

* Nesse ensam om 5 segrar.

* När ska Höken våga göra sitt första avslut, man måste inte passa jämt bara för att man omger sig bland äldre män.

* Tur att man inte skrev denna rapport direkt efter träningen, då hade man kanske varit någon vän kortare. Jag hatar verkligen att förlora, särskilt mot er…

* Juggens analys var att hans lag hade för få målskyttar utöver honom.

* Många jämna omröstningar nu.