Träning nummer 4 för Vismarå bjöd på ett gäng nya ansikten och en riktig skrällseger för en EIK-IIK kombination. Ludde, Norrfjärdens Guti ( Pata ) och Händel gjorde debut och åtminstonde två av dem bidrar till ännu högre medelålder och medelvikt. Med Ludde i laget hade vi plötsligt 3 målvakter med Toni som fortfarande inte lämmnar kassen, går han månne för en målvaktströja iår? Hoppas isåfall inte motståndarna skjuter så högt i 7an. Då vi hade 17 närvarande plus Joey som nästan alltid är skadad fick vi denna morgon dela upp i 3 lag.

Lag 1: Ludde, Myggen, Ecka, Höken, Sonerud, Pata
Lag 2: Skjärvold, Meho, Sillen, Nesse, Martens, Lasse
Lag 3: Jag, Händel, Settlin, Jacobsson, Toni

Som ni ser blev det mer vätränade laget i lag 3 en man kort vilket skulle visa sig mycket rättvist då det bev en betryggade totalseger för lag 3. EIK kombinationerna var fantastika att beskåda. Den gamla rivaliteten mellan Enångrare och Iggesundare var som bortblåst. Lag 1 lyckades med en seger i sista matchen knipa 2:a platsen även om ingen minns en 2:a. Kul för Myggen dock som därmed fick ökat självförtroende.

* Myggen har fortfarande full närvaro och tomt i segerkolumnen.

* Väntar fortfarande på att div. 2 spelarna från supporterklubben skall blomma ut.

* Martens klarade fotlederna trots flera hårda skott, ett gick till och med i mål!

* Träningens bästa tackling kom vid ett friläge för Martens, solklart på bollen!

* Skjärvold hade gråten i halsen för att en av hans matcher pågick 4 sekunder för länge trots att inget hände dessa 4 sekunder och bortförklaringar i klass med Mehos.

* Settlin är fortsatt obesegrad!

* Borde finnas en regel om större mål när målvakterna är lika stor som Ludde

* 3 spelare var på plats i hallen kl. 08:30

* Händel och Settlin såg ganka trött ut mot slutet, kanske borde vi investera i en såndär elektronisk hjärtstartare. Om inte borde vi vara snabba på att plocka in medlemsavgifterna från vissa.

* Ska vi vara såhär många måste vi skaffa fler västar, mera utgifter…

Vi fortsätter träna Lördag kl 08:30