Träningsmatch mot Forsa IF på Lördag kl 11. Detta blir sista chansen för spelarna som inte åker med till Dubrovnik att visa upp sig inför seriepremiären. Forsa fick respass ur DM av vår topptippade seriekollega Hällbo. Skulle vi förlora på Lördag är vi således avsevärt mycket sämre än Hällbo just nu. Vi har ju tränat en gång i veckan de senaste 2 veckorna vilket såklart gör att vi har några skador i truppen men dessa bör vara skadefria om 2 veckor. Ehrenbrandt gör en intressant utomhusdebut i Vismaråtröjan.

På Onsdag kväll börjar sedan den episka resan till Dubrovnik där vi under Fredagen ställs mot HNK Dubrovnik 1919. Ett lag med meriter från högsta ligan i Dubrovnik men som numera är Dubrovniks svar på Strand. Dvs den ständiga 2:an i stan. Vädret i Dubrovnik visar dryga 20 grader just nu och det är ett minst sagt taggat gäng som börjat packa sina väskor för 4 nätter tillsammans. Vi kommer att hyra ett eget hus i centrala Dubrovnik och såväl tolk ( Meho ) som kock ( Lärka ) har vi med oss. Vi tackar Mladen som i veckan varit på plats i Dubrovnik och riggat inför vår ankomast.

Efter dessa träningsmatcher har vi haft igång 25 spelare på våra träningsmatcher vilket känns lovande. Får vi igång 7-8 spelare till så finns chans till ännu ett år utan att behöva lämna w.o.

Prel trupp Lördag: Håkan, Sillen, Jacobsson, Ehrenbradt, Lärka, Jensa, Joey, Brolla, Valla, Toni, Lampert, Elsert, Skjärvold, Evan, Olofsson(tveksam), Myggen (tveksam)

Prel trupp Fredag: Sillen, Jensa, Jacobsson, Myggen, Lärka, Joey, Östlund, Skjärvold, Olofsson, Lampert, Martens, Sonerud, Meho