Ryktet sprider sig tydligen på stan att Vismarås träningar är något utöver det vanliga vilket påvisas utav Lördagsmorgonens fantastiska träningsnärvaro. 16 personer visade upp sig och det blev ett sprudlande tempo från minut ett till den 90:e, även om många naturligtvis höll ett betydligt lägre tempo broende på midjemått, ålder, skadebenägenhet, krämpor och vilja.

Lagen såg ut som följer: Erik, Anders, Mygg, Mr Höök, Cille, Lasse, undertecknad, Olivia och Brolla. Ställdes mot ett rutinerat gäng iform av Micke, Nesse, Toni, Meho, Setttlin, Joey och Henka. Det senare laget var snäppet vassare denna morgon och stod som slutsegrare med 15-10.

Det som bör uppmärksammas:

* Toni följde upp förra veckans mycket godkända målvaktsinsats med att denna vecka briljera i kassen. Räddade ca. 47 frilägen och släppte 0 returer trots att han endast slängde sig en gång. Bra att Sillen hade släpat sig till träningen trots skada så han fick se hur man gör. En helt klart matchavgörande insats!

* Träningens och kanske vintersäsongens mål kom till genom en hörna. Henka lägger en lång och hög hörna snett innåt bakåt som Settlin ( av alla ) slår till stenhårt på volley från 9 meter i mål. Känns underbart att kunna berätta för barnbarnen att jag faktiskt sett Settlin göra mål på volley även om ingen kommer att tro mig.

* Gjordes en fantastiskt lobbmål också, vilket man sällan ser inomhus. Krävs en del för att bemästra ett sådant konststycke.

* Endast en person har lyckats med bedriften att ha varit med alla 3 gånger utan att ha fått upplevt en seger. Om det är en tillfällighet eller inte får framtiden utvisa.

* Settlin hakar dock med i vinsttoppen efter 2 av 2. Henka kan också kalla sig obesegrad iaf tills han dyker upp igen.

* Brolin tog en halvtimmes sovmorgon och borde nog ha stannat kvar i sängen då det vände till det sämre för det förlorande med honom laget. Eller var det månne Anders bristning i samma veva som gjorde att det vände.

* Sällan man upplevt så många mål på returer, självmål och motläggsskott som det vinnande laget gjorde.

* Joey hade fixat en lektant till närvarande barn och det funkade så bra att nästa vecka kan ju alla ta med sina barn till henne…

/ Ordf