Vi ställdes mot Forsa IF under Lördagen och kunde avgå med seger. Det hela började med att några av Vismarås större stjärnor började ändra om i den uttalade startelvan och i Vismarå väger naturligtvis en silverboll så pass tungt att det bara är för den uttagningsansvarige att lägga sig platt. Lampert meddelade att han skulle på kalas och kunde således bara spela första och så även Håkan som måsta iväg och jobba efter 45 minuter.

Vi startade såhär:

Håkan

Joey Ehrenbradt Jacobsson Jensa

Lärka Valla Brolla Toni

Lampert Skjärvold

Vi gör en mycket bra och stabil första halvlek. Jag tror inte Vismarå någonsin visat prov på så pass bra passningsspel under en hel halvlek. Försarsspelet var dessutom klockrent. Joey i en hyfsat ovan position som högerback imponerade särskilt. Att Ehrenbrandt varit borta från riktig fotboll under 5 år gick heller inte att urskilja, han var lika stabil som alltid. Vi får utdelning redan i den 8:e minuten då Skjärvold ger Vallin ett fint läge och han gör inget misstag.

I halvtid kommer Sillen in i kassen och Evan ersätter Lampert på topp. Vi verkade stelnat till under paus då Forsa gör två snabba första 10 av andra. Evan kvitterar dock till 2-2 strax därpå efter att ha sprungit sig till ett friläge. Sen sätter Skjärvold snyggt ett ledningsmål i nättaket. Valla och Tony kliver av med haltimmen kvar till förmån för Elsert och Olofsson. Forsa gör strax därefter ett mycket snygg självmål till 4-2 innan Elsert får sätta punkten på matchen till 5-2.

Ett skönt formbesked från Vismarå som nu kan fila på det där lilla extra under lägret och matchen i Kroatien.

P1050318P1050328