På Söndag är det äntligen dags för seriepremiärpremiär hemma mot IFK Bergvik. Vismarå har alltid vunnit sina premiärmatcher. 2011 vann man hemma med 3-1 mot Korskrogen efter mål av Ljungen, Meho och Brolin. 2012 besegrades Kilafors med 5-0 hemma efter mål av Jacobsson 2, Meho, Brolin och Evan.

IFK Bergvik spelade så sent som ifjol i Div. 4 och har under åren pendlat mellan Div. 4 och 5. Bergvik har spelat 8 matcher på försäsongen och har förlorat 7 av dessa och vunnit en och i snitt släppt in 3 mål/match. Även Vismarå har släppt in många mål under försäsongen och snittar 2,4 insläppta per match. Vismarå har även gjort 2,4 mål/match medan Bergvik endast mäktat med 0,5 mål/match framåt.

Aldrig tidigare har Vismarå spelat så många matcher ( 5st ) innan premiären som i år. Även träningsmängden har ökats med totalt en träning (29st) i jämförelse med förra året. Som vanligt vid premiärer är i princip alla tillgängliga. Hoppas på samma uppslutning när vi beger oss till Alfta och Arbrå längre fram för bortamatcher. Hur många spelare som får vara med på Söndag hänger helt och hållet på hur många matchställ vi hinner hitta. Men förhoppningsvis har vi iaf 11 st innan Söndag. Skulle vi hitta 18 tröjor får sista man till samlingen stå över.

65 st har redan lämnat in sin Guldfemma till premiären. Var med du också och vinn fina priser http://www.guldfemman.se/bk-vismara

Försäsongens skytteliga:

Lampert 3

Skjärvold 2

Evan 2

Elserth 1

Östlund 1

Vallin 1

Toni 1

Lärka 1

 

Truppen på Söndag:

Sillen, Joey, Myggen, Jacobsson, Jens, Brolin, Höken, Goude, Hedman, Valla, Östlund, Skjärvold, Sonis, Toni, Lampert, Elserth, Olof, Lärka, Evan

Matchstart: 12:00

Plats: Vismarås konstgräs

Samling: Oliquick 10:30

UPP PÅ TÅ VISMARÅ