På Lördag är det Vismarås årliga familjedag som inleds med match mot Färila IF på Vismarås konstgräs. Det blir intressant att se om Vismarå är så dåliga som de senast visade eller om konstgräset och hemmaplan kan förbättra insatsen. Trots att vi i veckan skickat i väg 2 spelare ( Swingen och Ludde ) för att förbättra andra lag så kommer vi återigen med en bred trupp till matchen. Vi saknar dock Toni, Hedman och Meho som är bortresta samt Joey och Olof som är skadade.  Vi går in i en tuff period nu då det är match igen redan på Torsdag i Arbrå och på Söndag nästa vecka hemma mot Näsviken.

Färila hade vi inte direkt lekstuga med förra året då vi spelade 1-1 på bortaplan efter att Myggen kvitterat i 100:e minuten. Hemma skrevs segersiffrorna till 3-2 på ett regnigt Björkberg efter mål av Evan, Sonis och Joey.

Efter matchen väntas grillning i klubbstugan tillsammans med barn och spelarfruar. Vi hoppas, tror samt har ambitionen och viljan att vi där ska få fira ännu en hemmaseger. Om inte så kan vi iaf fira att vi genomfört vår  50:e tävlingsmatch utomhus.

Avspark: Lördag 12:00

Samling: Oilquick 10:45