lamp3

I Lördags spelade Vismarå sin 50:e tävlingsmatch och som man firade det…

Coach Skjärvold anlände till samlingen i kostym och hade denna gång en bärbar projektor med sig där han visade taktiken från sin IPad. Sonerud hade i vanlig ordning även gått igenom laguppställningen på Power Point. Vallin som skulle starta skickade återigen ett SMS om att han dyker upp till andra halvlek.

Laget:

Sillen(ut46)

Jacobsson(ut44) Ehrenbrand Myggen(ut46) Jensa(ut70)

Höken Brolla(ut 80) Nesse Kommun-David

Sonis (ut46) Lampert

avb: Evan(in46), Elsert(in 70), Lärka(in 44), Håkan(in 46), Valla(in 46), Skjärvold(in80)

Färila hade det jobbigt med Vismarå under Lördagen även om man stod upp hyfsat första halvlek. I den 15:e minuten fick Lampert till det och stod mycket för förarbetet helt själv då han inledde med att trolla rejält på högerkanten med Färilaförsvaret. Efter det bryter han innåt och får tillbaka bollen från Nesse och avslutar med en såndär vänsterkannon som man sälla skådar på plasten vid Vismarå. 1-0 till Vismarå. 3:e gången gillt blåste sedan domaren straff för en förseelse på Jacobsson efter att ha missat 2 straffar dessförinnan. Jacobsson tog själv ansvaret för straffen men slog den i stolpen. I samma situation skadar han sig och tvingas utgå och lär missa några av de närmaste matcherna. I slutminuterna av 1:a lobbar sedan Sonerud in 2-0 till Vismarå.

Vi gör som vanligt diverse byten  i paus vilka visar sig lyckade. Evan inleder med att skjuta i ribban och när bollen är påväg in i mål så dyker Kommun-David upp och snor målet. Strax därpå så reducerar Färila till 1-3 vid ett av få tillfällen dem kom över på Vismarås planhalva under den andra halvleken. Elsert kommer in sista 20 och levererar direkt. Detta efter att Lärka avancerat till kortlinjen från sin högerback och passar en framåtrusande Elsert som kan raka in 4-1. Elsert gör naturligtvis en magisk målgest. I sluminuterna är Evan glödhet då han avslutar kylig två gånger om och gör både 5-1 och 6-1 efter passning från Vallin på båda målen. 3 mål och 3 assist från de inbytta spelarna alltså.

Vismarå spelade ut Färila fullständigt och slutresultatet var i underkant. En bra insats av samtliga och en klar uppryckning mot senast. Nu väntar en spännande vecka för att se vilka som dyker upp i Arbrå på Torsdag.

Efter matchen hade vi sedan en trevlig familjedag med bl.a grillning hos OilQuick och ca. 50 närvarande gäster. Fam. Sonerud tog där hem familjekampen, grattis.

 

lamp4Matchens lirare Lampert med pris

familj