P1050503

På nationaldagen tar vi emot topplaget Hällbo på Glysisvallens konstgräs. Hällbo förlorade senast mot Hög på hemmaplan och är säkert revanschsugna. Vi har aldrig vunnit mot Hällbo då vi spelade 2-2 på hemmaplan ifjol och förlorade med 2-1 på bortaplan.

Vi har gjort vår bästa säsongsinledning i klubbens historia då vi har samma poängskörd som serievinnaråret 2011 men med bättre målskillnad i år. Ett poängtapp på torsdag skulle dock förstöra detta facit. Vi får till denna match tillbaka Lampert, Ehrenbrand, Pata Hedman, Elsert och Jacobsson samtidigt som Valla och Myggen har mindre skavanker och Nordin har rest hem till Stockholm och Sonerud befinner sig i USA. Nordin väntas dock tillbaka till vårens 2 sista matcher skall sägas. Sedan tidigare har vi skador på Brolla, Skjärvold, Joi och Goude.

På Söndag väntar sedan en härlig bortamatch i Alfta dit vi än så länge inte har fått ihop en startelva men vi har många dagar kvar på oss att värva.

Vismar lär dyka upp för att fira nationaldagen med oss så det kommer iaf finnas nått spännande att titta på under torsdagen.

Truppen: Håkan, Sillen, Lärka, Jens, Ehrenbrand, Myggen, Pata, K-D, Olof, Evan, Elsert, Toni, Höken, Lampert, Jacobsson ev. Valla och nån mer

Avspark: 15:00
Samling: Arenan innan avspark