Många nyårslöften verkar hålla i sig då det blev ett tangerat deltagarrekord med 17 närvarande detta 11:e pass som började tidigare än vanligt. Återigen fanns några nya ansikten i form av Olle och Pär på plats. Denna duo kom att visa att det finns många år kvar att lira boll på för de flesta i BKV-truppen anno 2011. Senast man såg Olle lira boll var man bollkalle på Glysisvallen och spelstilen och kroppen var sig fortfarande lik trots alla dessa år. Settlin ( 38 år ) såg snabbt förhoppningar om att inte komma i det äldsta laget men denna dag gjordes en mer slumpmässig lagindelning bortsett från att Myggen fick ett lite vassare lag av förståliga skäl. ”Evan” verkade också fatta tycke för klubben efter sitt första pass senast och är numera en fullvärdig medlem. Välkommen in i spelet!

 Det blev ett mer rutinerat lag bestående av Styret, Olle, Settlin, Evan, Brolla och Supporter nr 1 som tror han kan få  nummer 9 i Vismarå bokat  tills dess han kanske eventuellt om några år ska lämna ABK för pensionering i Vismarå. Men detta avslås naturligtvis av styrelsen. Detta lag hade en mindre lyckad morgon och slutade sist i tabellen. Tung period nu för Settlin som inkasserat 2 raka sistaplatser liksom nykomlingen Evan som har fått en minst sagt olycklig start i BKV.

 2:a i  denna miniserie kom ett lag som fylldes av UT, Cille, Joey, Lasse, och Jon-Erik som gjorde en efterlängtad comeback efter en allvarligare skada vid premiärträningen i November efter ha blivit nedsparkad av den där Goude. Laget blandade och Joey gav som vanligt bort mål när han var målvakt. Dom gjorde iaf en kopia av  Kenneth Anderssons kvitteringsmål på nick mot Rumänien -94, vackert. Joey gjorde också några individuella soloprestationer som resulterade i mål. Tänk om han kunde lär sig att dribbla så på X-box också ( finns ett gäng TV-spelsnördar i truppen ). Joey som alltid är nöjd med 2:a platser på Fifa turneringar lär väl även ha varit nöjd med dagens 2:a plats.

Så till dagens vinnarlag med den överlyckliga Myggen som efter 11 försök nu äntligen fick vinna. Tänk om han slitit så hårt någon gång i Strand som han gjorde under dagens pass, då kanske han inte skulle sitta med 4 degraderingar på kontot. Laget i övrigt bestod av Anders den äldre, Toni, Sonerud, Martens och Nesse som därmed gick upp som ensam ledare av vinstligan. Även Toni och Sonerud hakar på i toppen iom dagens vinst. Det som sitter närmast på näthinnan är annars Anders den äldres prestation. Anders, som inte gjort sig känd som någon stor målskytt  avancerade denna dag från egen planhalva med bollen och drog iväg en tåpaj med ytterskruv från 11 meter som borrade sig in vid stolproten, otagbart och svårbemästrat att få ytterskruv med en tåpaj men tydligen genomförbart.

Noterade för övrigt likheterna mellan Nesse, Olle och Peter Crouch.

Samtalsämnet i omklädningsrummet var väl annars  besvikelsen med ”Uniteds” misslyckande. Någon skämtade t.o.m om att Vismarå skulle rädda det sjunkande skeppet. Vore ju kul att hålla nummer 9 i handen och vandra in på Glysisvallen som bollkalle igen…

 Nästa Lördag börjar vi åter 08:30 men man är välkommen att vara på plats tidigare för uppvärmning och umgänge.