En något sargad Vismaråtrupp begav sig under Söndagen för en betydelsefull match i toppen av serien. Vi reste utan Lärka, Jensa, Ehrenbrand, Valla, Goude, Lampert, Elsert, Joi, Östlund, Toni, Nordin, Settlin och Brolla som saknades av en massa olika anledningar. Däremot var tex Pata Sundin, Håkan och Malm tillbaka efter en tids frånvaro.
Laget:
Håkan (ut 46)
Malm Nesse Mygg Jacobsson
Meho(ut 46)Hedman Skjäret Höken
Olof Sonis(ut 46)
Avb: Håkan(in 46), Evan(in46), Sundin(in46)

Vi är totalt överlägsna första halvtimmen då det är spel på en planhalva och lyckas riktigt bra med en hög press på Hällbo. Vi skapar dock inte mängder med målchanser men några missar från bl.a. Olof och Hedman. Vi får dock utdelning genom Nesses panna då han skickar in 1-0 efter en frispark från Skjärvold. I slutet av halvleken skapar Hällbo 2 farliga lägen som Håkan och Myggen avvärjer.

I andra får Hällbo mer boll då vi inte orkar hålla vår press men Hällbos målchanser är få samtidigt som vi har en boll inne genom Nesse som döms bort och har några farliga omställningar. Nesse utses till Man of The match men nämnas skall även Malm göras som gör sin första match som back och sina första 90 i Vismarå på ett mycket bra sätt. Hela laget visar grym moral och vi har nu ovanligt nog vunnit 2 raka bortamatcher och har totalt 4 raka segrar och ännu inte förlorat under hösten. Det ser bra ut nu!