Per ”Höken” Högdahl flyttar dessvärre efter tisdagskvällens match mot Alfta till Stockholm. Kan det ha varit hans sista framträdande i den ljusblå Vismaråtröjan vi såg? Förhoppningsvis och troligen inte men vem vet vad huvudstaden kan göra med en människa. 55 tävlingsmatcher och 13 mål och i skrivande stund den som gjort näst mest matcher för Vismarå genom alla tider. Man skulle vilja dra det så långt att utan Höken hade vi haft det tufft att löst bemanningen till alla matcher som spelats. Han har varit en lojal nyckelfigur med sin lojalitet för klubben med en ständigt glad min utanför planen. Han kommer att bli grymt saknad särskilt i omklädningsrummet men även hans kontinuerliga löpande på mittfältet blir svårt att ersätta. Tack för allt Höken och lycka till, du var verkligen en superstjärna i div 6!

Så till matchen, vi började såhär:

Håkan(ut 46)
Jacobsson Nesse Ehrenbrand Jensa(ut 70)
Höken Myggen(ut 80)Valla(ut 70) Lärka(ut 46)
Olof(ut 72) Skjäret(ut 10)
Avb: Sonerud(in10), Evan(in 46)Elsert(in 72), Brolla (in 70), Sillen (in 46), Meho (in 46)

Vi gör en bedrövlig första halvlek anfallsmässigt med mängder av felpass och felbeslut. Samtidigt är vi riktigt bra i försvaret. Vi får utdelning strax innan paus då Ehrenbrand slår en långboll till Olof som sätter friläget till 1-0.

Efter paus är vi bättre och borde satt några fler chanser. Meho hittar iaf in till Valla i 60:e som kan skotta in 2-0 och därefter känns matchen avgjord.

Sjukt bra mittbackspar vi har i Nesse och Ehrenbrad där också den senare får priset till matchens lirare. Meho och Evan gjorde också pigga inhopp i andra halvlek.