Vismarå har gått som tåget under hösten med 6 segrar och 2 oavgjorda. Nu ställs man mot Enångers IK som också gått starkt under hösten med 6 segrar, en oavgjord och en förlust. Det är alltså höstens hittills bästa lag som ställs mot varandra. Det skiljer 6 poäng mellan lagen och Enånger är mer eller mindre tvingade att vinna för att ha en chans på direktplatsen till div.4 och slippa ett kval i blöta och kalla oktober.

Senast lagen möttes blev det en målrik historia med en 4-3 seger för Vismarå där Lampert hade show med sina 4 mål. Nu har Vismarå tätat till där bak och har chans på rekord gällande antal minuter utan att släppa in mål. Håller man nollan de första 16 minuterna mot Enånger så har rekordet på 270 minuter slagits. Fjolårets bortamatch har vi fortfarande köldskador ifrån då den utspelades i sämsta och kallaste vädret man kan tänka sig i maj månad. Faktum är att det alltid regnat i de 4 matcher vi mött Enånger så ta med paraply.

Vi kommer vara nöjda med en poäng då vi räknar med 6 poäng i de avslutande matcherna mot Norrala och Hög då de lagen är de ända i serien vi inte vunnit mot ännu i år.

Då vi valde att spara Hedman, Malm, Brolin och Lampert i senaste matchen så räknar vi med att anlända med starkast tänkbara lag till Enånger. Lägg där till 6 veckors träningsvila så fattar ni att det är ett fräscht gäng som vi åker med.