Även i år kommer vi att spela Guldfemman och hoppas på ett rejält genomslag. Tjänsten har utvecklats på många plan och vi får i år ännu större del av intäkterna. Så ta chansen att stödja din förening samtidigt som du utmanar familj och vänner i en rolig tävling med fina priser. Om du inte är bekant med Guldfemman kommer här en kort beskrivning.

Guldfemman är ett managerspel och påminner lite om Aftonbladets Drömelvan, men med lokal prägel. I stället för att köpa 11 spelare från Allsvenskan, väljer du 5 spelare i Vismarå. Ingen drömelva alltså, utan en guldfemma. Satsningen innebär fina pengar till föreningen, men hjälper också till att bygga intresse och engagemang runt vårt lag.

Spelarna får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr.

I mitten av mars kommer det gå att köpa sin guldfemma och då kommer vi i föreningen också att marknadsföra detta med hjälp av tryckta säljblad. Det går att handla både via nätet och kontant. Länk till vår sida hos guldfemman finns på vår hemsida. En guldfemma kostar 160 kr.

Guldfemman kommer att skapa nya intäkter till oss, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt föreningen. Hjälp oss gärna att sprida detta!

Du kan läsa mer om Guldfemman, poängsystemet, priser, m.m. på följande länk.

www.guldfemman.se/hem/sa-funkar-det