Vill börja med att ge en eloge till några utav våra spelarfruar. Varje pass finns alltid en utav dom närvarande för att leka med våra barn på plats. Denna Lördag var det Tina och tidigare har också Anna, Helena och Sara gjort ett föredömligt arbete med talangutvecklingen. Något med själva idén med BK Vismarå är att involvera våra familjer vilket detta är en utomordentligt bevis på. Men vi räknar på mera aktiviteter.

Spelare nummer 31 och 32 gjorde premiär på BK Vismarås träning. Urban dök upp och det är precis så vi vill att det ska funka. Urban påstod att den goda formen kom från korpinnebandy men det tror jag naturligtvis inte på. Killen måste ha lirat så sent som ifjol. En som nog inte spelat ifjol är Gus som gjorde debut. Gus, mannen bakom namnet Vismarå! Men visst syntes det att det finns fotbollstänk i gubben, men han måste nog jobba lite på flåset. 2 raka pass till och han är inne i gemet igen.

Till start kom totalt 18 spelare, Ecka var åter välkommen efter att han betalat in stödmedlemsavgiften minuterna innan träning. Kul också att Jeppo gör sin 3:e raka träning och han blir allt mer intresserad av att bli en i truppen. Tack och lov var Nesse borta efter sina 6 raka segrar vilket genererade att många såg möjligheter att knappa in på vinsttoppen. Ludde nämnde också att han är intresserad utav en övergång, återstår att se om Iggarna klarar sig utan denna ålderstigna målvakt.

Annars tar jag med mig detta: 

  • Nämnde att Lasse Gurka såg pigg ut senast men får nog revidera detta då jag såg att han nu har 5 raka förluster och vinstprocent( 13 % ) som tom. är sämre än Myggens.
  • Jacobsson går från klarget till klarhet, imponerande 83% vinster.
  • Hetast just nu förutom Nesse är de gamla Strand-trotjänarna Myggen och Sonerud med 3 raka vinster vardera.
  • Pratade med en av spelarfruarna i veckan som starkt ifrågasatte vad vi håller på med då hennes sambo sagt att veckan var förstörd efter förra veckans torsk. Sånt man älskar att höra när man är i det vinnande laget.
  • Myggen öppnar för Glysis Cup! Självförtroende verkar återvunnet efter 3 raka segrar. Men vi kommer aldrig glömma dom andra 10.
  • Sillen gjorde faktiskt en reflexräddning som hade gjort Claes Hellgren mållös.
  • Taktiken inför Glysis Cup var annars, benskydd på, då det är många som inte ens äger ett par. Resten av taktiken får ni ta in från intervju med konsulten.
  • Matchdressen visades upp på en stolt kapten, känns som Vismarå helt plötsligt blev verkligt! Mycket snygg dessutom! Bra jobb Martens! 
  • Myggen är övertygad om att vi kommer bli ifrånsprungen i Glysis Cup, jag tänker iaf. bevisa motsatsen. Återstår att se hur han kommer att coacha för att det inte ska hända…
  • Vinstligan i forumet

Vi gratulerade natutrligtvis Joey som blev 32 år idag. Vi ( Myggen ) överräckte såklart en rykande färsk Vismaråtröja. Grattis Joey!

Gus är tillbaka!