På Onsdagskvällen spelas Vismarås första match någonsin i div.4 och den utspelar sig hemma på konstgräset mot Ljusne AIK. Vi har tagit för vana att vinna våra seriepremiärer då vi vunnit 3 av 3 sedan starten. En annan god vana är att i princip samtliga är tillgängliga när det vankas seriepremiär. Tyvärr kommer uppslutningen inte vara den samma när laget beger sig till Edsbyn på en Lördag dryga 2 veckor senare.

Ljusne AIK har inte direkt imponerat på försäsongen men trots det är laget av någon anledning rejält uppskrivna som ett topplag på förhand. Jag vet inte hur många spelare Ljusne har med div.2 meriter men jag vet att Vismarå har 14 st. Ljusne förlorade förra helgen mot div. 5 laget Hällbo och hade i sitt genrep innan påsk endast 12 spelare som bara nådde 2-2 mot Ockelbo.

Vi hade hoppats kunna spela med vårat nya matchställ i premiären men då ingen i föreningen tänkt på att man också borde trycka nummer på tröjorna så får vi nog lira i de gamla om det nu finns tillräckligt många vill säga.

I Vismarå är formen på topp efter 7 lediga dagar. Truppen är intakt även om Valla, Lampert och Bergström i vanlig ordning inte meddelat sin status. Dessa tre är ju lite stor på sig och förutsätter att någon ringer och tjatar på att dom ska spela.  Största överraskningen i truppen måste ändå vara att Joi är redo för spel efter att inte ha rört en boll hittills i år. Även Evan gör sitt första fotbollspass efter bristningen i norrala efter att ha rehabtränat i 6 veckor.  En viktig framgångsfaktor på Onsdag blir att inte underskatta motståndet och att vi inte tror att det räcker med att bara ställa ut skorna och att ge Ecka bollen.

Truppen: Håkan, Sillen, Myggen, Goude, Nesse, Pata, Dani, Olof, Mattsson, Sonis, Brolla, Lärka, Ecka, Skjärvold, Evan, Jacobsson, Joi

Avspark: 19:30 på Onsdag

Våra seriepremiärer:

2011 BKV-Korskrogen 3-1 ( Meho, Ljungen, Brolin )

2012 BKV-Kilafors 5-0 ( Jacobsson 2, Evan, Meho, Brolin )

2013 BKV-Begvik 5-2 ( Olofsson 2, Vallin 2, Sonerud )