På Lördag åker vi buss till bortamatch för andra gången i klubbens historia då vi beger oss mot idrottsplatsen Ön i Edsbyn. Edsbyn inledde serien med att förlora hemma mot Stugsund med 1-2 och förlorade under Torsdagen med samma siffror mot Ljusne. Således endast en vilodag för Edsbyn innan mötet mot Vismarå.

Som ni förstår är det två lag i desperat behov av poäng. Trots det väljer vi att spara några spelare då vi har ett viktigt derby inom kort. Ecka följer med men får inrikta sig på att sköta Vismarå-TV så det fungerar klanderfritt från vår nya plattform för TV-sändningen. Jois knä spar vi sannolikt på liksom Nesse. Också Dani, Hök, Goude, Elsert, KD, Lampert och kanske Jensa och Bergström saknas, även om det spelar mindre roll. Laget har även fått träningsledigt denna vecka.

Noterbart är att Goude troligen har lagt skorna på hyllan efter att han blev utbytt i matchen mot Ljusne och dessutom tvingades spela vänsterback i samma match. Vem skulle inte lägga av då? Glädjande har vi dock en ersättare på ingång från Strands IF som blir spelklar först till nästa helg mot Enånger.

Edsbyn bjuder på en stor konstgräsplan och förhoppningsvis mycket folk på läktaren då över 200 beskådade premiären.

Noterbart är att Silen ännu inte släppt in ett ända mål trots att han spelat 45 min i vardera match. Meho, som till vardags jobbar i Stockholm, gör sin första tävlingsmatch för året på Lördag vilket innebär att vi då använt 22 spelare i de inledande 3 omgångarna.

Truppen: Sillen, Håkan, Brolin, Myggen, Jacobsson, Lärka, Mattsson, Pata, Skjärvold, Olofsson, Valla, Meho, Sonis, Evan

Notera även är att Vismarå-TV nu bytt plattform till, https://vismara-tv.solidtango.com/ , allt för att öka kvalitén till er i stugorna. Det lilla ni behöver göra är att registrera ett konto med namn, e-post och lösenord för att sedan bekräfta vi en länk som kommer i din e-post. Sen kan du se Vismarå Live!