Det går fortsatt tungt för BK Vismarå i hälsingefyran. På lördagseftermiddagen förlorade vi för tredje gången i rad, denna gång mot Norrala.

Hela 14 personer hade annat för sig denna lördag, varav 7 skulle ha gått rakt in i startelvan. Vi lyckades dock mönstra en trupp på 15 man men då hade tre st på förhand anmält att de som mest skulle spela ca 20 min.

Det var alltså med årets tunnaste trupp som vi åkte till Norrala.

Laget:

Håkan

Joi, Aso, Nesse, Lärka

Höken, Hedman, Myggen, Mattson

Lampert, Bergström

Bänken: KD (40), Brolin (65), Risberg (45), Elsert (70)

I första halvlek var Vismarå det bättre laget. Vi spelade kontrollerat och hade flera farliga målchanser. I 24 minuten kommer också första målet. Höken slår en fin djupledsboll till Bergström som spelar bollen förbi målvakten och in i mål.

I slutet på första går Myggen sönder och KD får kliva in på innermittfältet. Detta skapar obalans i laget och kort därefter tilldöms Norrala straff efter att ha tryckt på under en period. 1-1 i halvtid.

Andra halvlek börjar sämre, vi står på hälarna och Norrala lyckas göra tre mål på förhållandevis kort tid. Lampert lyckas dock reducera genom ett konstnummer, efter fin djupledsboll av Hedman och därefter trycker vi på för fler mål, bland annat lyckas KD missrikta ett inlägg som tippas i ribban av målvakten. Det blir dock inga fler mål och slutresultatet skrivs till 4-2.

Hedman, myggen och Nesse var riktigt bra. Lampert, Aso och Bergström får godkänt. Hedman blev också matchens lirare, Daniel Hök omgångens coach.

Heder till Höken som åkte upp från Stockholm för att spela. Samma gäller för de som ställde upp trots skador, sjukdom och ålder (Risberg;-)

På torsdag tar vi oss an Ljusdal på hemmaplan och mönstrar sannolikt en bredare trupp.