Det börjar märkas på Vismaråtruppen att vi nu avklarat 10 matcher av vårsäsongen och endast har en sista match kvar innan sommaruppehållet. Utav de 29 spelare som spelat under våren har 17 förhinder till matchen borta mot Stugsund på Onsdag. På skadelistan har vi Jacobsson, Ecka, Skjärvold, Goude, Johan och Myggen. Därutöver är Nesse och Dani avstängda samtidigt som Hök, Risberg, Håkan, Lampert, Elsert, Höken och Lärka har jobb. Sundin är utomlands och Valla har familjemiddag på Växbo krog men kommer kanske till 2:a halvlek. Som ni säkert förstår är coachjobbet inom Vismarå ett av de sämsta uppdrag man kan ha i fotbollssverige med tanke på spelarmaterialet. Tack och lov har KD valt att avboka sin årliga bröllopsdag så att vi får ihop en 11:a även på Onsdag.

Vi har dålig statistik mot Stugsund då vi förlorat bägge tidigare möten som utspelade sig 2012. Förlustsiffrorna skrevs till 1-2 hemma efter mål av Olofsson som även var klubbens första förlust någonsin. Bortamatchen slutade med förlusten 1-3 efter att en viss Nordin gjort målet. En Nordin som f.ö ryktas bli en joker under hösten i Vismarå då han är bättre tränad än någonsin och kommer göra comeback under hösten.

Vi genomförde en träning med 12 närvarande i Måndags. Kul att se Johansson aktiv igen men desto tråkigare att Ecka fick en bristning i träningens slutskede.

Vi kommer alltså, av allt att döma, att förlora på Onsdag men oavsett utgång kommer vi att parkera ovanför nedflyttningsstrecket när halva serien är färdigspelad. Dessutom parkerar vi på 2:a plats i derbytabellen före lag som Forsa och Enånger samtidigt som vi skuggar ledande Iggesund i samma tabell.

 

Truppen: Sillen, Brolin, Aso, Jens, Pata, Mattsson, Meho, Bergström, Olof, KD, Evan, Sonis och ev. Växbo-Valla

 

Samling: 17:15 på OilQuick

Avspark: 19:00