En ungt och laddat Stugsund besökte Björkbergs jättearena i Lördags och pojkarna frön söder vann med 2-1. Stugsund gör en mycket bra första halvlek där Håkan verkligen storspelade mellan stolparna och räddade oss flertalet gånger med fantastiska räddningar. Han fick dock släppa ett mål bakom sig och ställningen var 0-1 i paus. I paus gjorde vi 3 byten då Elsert, Sonerud och Jensa kommer in och vi höjer oss en aning. Vi gör faktiskt 1-1 genom ett vansinnigt snyggt skott av Henke Sonerud som därmed gjorde sitt första mål för året. Framspelningen stod Goude för på et bra sätt. Dessvärre lyckas Stugsund återta ledningen och vinna matchen även om vi kämpar och sliter för att få in en kvittering. Härligt att se att vi inte ger upp trots att matchen saknade betydelse. Håkan och Nesse samt Myggen var de främsta i Vismarå.

Vi gratulerar Daniel Hök som vinner Guldfemman och 3000 kr till en fotbollsresa och 2 biljetter till Vismarågalan. Biljetter till Vismarågalan vinner även Elsert och Myggen som 2:a resp. 3:a. Höstens coach blir Bengt Olofsson och kan förvänta sig ett besök av Vismar framöver.

Nu väntar kvalyra de närmaste 2 veckorna då vi ställs mot Ilsbo i ett dubbelmöte där vi inleder hemma kommande helg. Vi får tillbaka många spelare så vi räknar med att kunna mönstra säsongens absolut starkaste lag på Söndag. Det ryktas även om att vår coach ska dyka upp efter att ha varit spårlöst försvunnen i 4 veckor. Det senaste vi hörde ifrån honom var att han trodde att han fått sparken men då vi förklarat att så ej är fallet så kan han tänka sig en comeback.

 

Håkan ( ut 46 )

Lärka ( ut 65 ) Nesse Myggen ( ut 60 ) Aso

Höken ( ut 46 ) Goude ( ut 70 ) Mattsson ( ut 65 ) Dani ( ut 46 )

Bergström ( ut 46 ) Evan

 

Avb: Jens ( in 46 ) Elsert ( in 46 ) Sonerud ( in 46 ) Olofsson ( in 70 )